Românii vor primi vouchere virtuale de masă, de vacanță și tichete cadou. Cum se folosesc cardurile

Sursa: X

O platformă cunoscută din România, specializată în emisia diverselor tipuri de carduri, precum cele de masă, de vacanță, culturale și cadouri, a anunțat că va oferi și opțiuni în format virtual.

Edenred va introduce în premieră carduri virtuale pentru Cardul de Masă, Cardul de Vacanță, Cardul Cultural și Cardul Cadou. Aceste carduri virtuale vor furniza aceleași funcționalități ca și variantele fizice, însă fără necesitatea unui suport de plastic. Lansarea acestor noi funcționalități digitale va avea loc imediat ce legea care permite emiterea tichetelor pe card virtual va fi pusă în aplicare.

„De la utilizarea tichetelor de masă pe hârtie, în concordanță cu schimbările necesare impuse de cerințele consumatorilor și de tendințele globale, Edenred a adaptat și redefinit modelul său de afaceri prin auto-reinventare și inovare, devenind lider pe piața beneficiilor extrasalariale din România. Introducerea cardurilor virtuale reprezintă un pas firesc, adaptat la noile modalități de lucru ale companiilor și angajaților, și este în acord cu o preocupare majoră pentru mediu – eliminarea plasticului din procesele de producție. Prin această inițiativă, Edenred își reconfirmă angajamentul de a atinge zero emisii nete de carbon până în 2050”, a declarat Görkem Oran, Director General Edenred România.

Cardul virtual va fi reprezentat printr-un număr unic de 16 cifre, generat digital și asociat contului de utilizator din aplicația MyEdenred, oferind aceleași beneficii ca și un card fizic, dar accesibile direct de pe smartphone. După activare, beneficiarii vor putea folosi întreaga gamă de servicii digitale oferite de ecosistemul Edenred. Prin intermediul cardurilor virtuale Edenred, angajații vor beneficia de o soluție de plată simplă, rapidă, mereu la îndemână și cu un nivel înalt de securitate. Informațiile legate de cardul virtual vor fi disponibile exclusiv în aplicația MyEdenred, eliminând astfel riscurile pierderii sau deteriorării cardului.

În prezent, aproape toate soluțiile Edenred sunt digitale, ca rezultat al strategiei pe termen lung de a deveni o companie orientată spre tehnologie și un lider al inovației în industria beneficiilor extrasalariale. Introducerea cardurilor virtuale completează ecosistemul digital oferit de Edenred și contribuie, în același timp, la reducerea utilizării plasticului. Acest lucru a fost anunțat la sfârșitul anului 2021, când compania a lansat cardurile eco, realizate din PVC reciclat în proporție de 85,5%, devenind primul furnizor de beneficii extrasalariale din România care a oferit carduri mai prietenoase cu mediul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: