Skip to content
Politică

Românii vor sări ca arşi. Ce vor parlamentarii

cugetliber.ro

Românilor li se potriveşte ca o mănuşă să fie buni de plată în orice situaţie şi pentru absolut oricine. Parlamentarii şi-au manifestat dorinţa de a achiziţiona 25 de maşini de lux pentru protocol şi pentru transportul delegaţiilor care urmează să ajungă la Bucureşti cu ocazia AP NATO. Întrebarea se pune: cine plăteşte pentru mofturile politicienilor?  Răspunsul este simplu: românii.

Evenimentul, care va avea loc în octombrie, aduce, prin urmare, un cost suplimentar de 1 milion de euro, informează Mediafax, citat de evz. De menționat că suma este fără TVA.

Camera Deputaţilor a lansat procedura de achiziţie, prin licitaţie deschisă, pentru achiziţionarea a 3 loturi de autoturisme în vederea organizării de către Parlamentul României a celei de-a 63-a Sesiuni anuale a Adunării Parlamentare a NATO la Bucureşti. Valoarea estimată, fară TVA, este de 4.745.378 lei (1.043.947 euro).

Furnizarea de autoturisme va fi defalcată pe 3 loturi, astfel: lotul 1 – autoturisme protocol (3 bucăţi); lotul 2 – autoturisme delegaţii (19 bucăţi); lotul 3 – autoturisme pentru transportul a mai puţin de 10 persoane (3 bucăţi)
Tipul procedurii este licitaţie deschisă, criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, data limită de depunere a ofertelor fiind 29.05.2017.

Palatul Parlamentului va găzdui în octombrie 2017 sesiunea de toamnă a Adunării parlamentare a NATO. La eveniment sunt invitate 800 persoane, printre acestea numărându-se şi parlamentari din cele 28 de state membre NATO. De asemenea, la eveniment vor participa secretarul general al NATO şi preşedintele AP NATO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *