Skip to content
Politică

Diagnostic dur pentru românul condamnat la moarte în Malaezia

" "

Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, a primit un diagnostic dur.

Astfel, tânărul de 23 de ani care se află într-o închisoare din Malaezia unde își așteapă executarea, s-a îmbolnăvit de o boală pe sistem nervos, potrivit b1.ro.

" "

Românul este condamnat la moarte prin spânzurare pentru trafic de droguri și-a petrecut Crăciunul în închisoare.

Tânărul nu are niciun ban la el, nici măcar pentru cele mai ieftine cumpărături de la magazinul pușcăriei.

Din cauza problemelor din ultima perioadă și mai ales a grijii dacă va mai ieși cu viață din detenție, acestuia i-au apărut pete pe corp, medicii diagnosticându-l cu psoriasis.

”Nu e ușor să fii acasă. Știți ce înseamnă să ajungi să dormi cu ochii deschiși, pe jumătate conștient, de frică să nu vină cineva și să înfigă cuțitul în tine? El așa trăiește acolo. Începe să își piardă orice speranță că va trăi, își face mereu scenarii despre momentul în care va fi spânzurat. Plânge, se consumă. Se simte singur, nu are pe nimeni aproape. Toate aceste stări trebuiau să refuleze pe undeva, așa că a făcut psoriasis. Bineînțeles, un aport important în declanșarea bolii l-a avut și igiena precară de acolo. Din păcate, este greu ca această boală să fie ținută sub control. L-a văzut un medic, i-a dat niște creme, dar nu prea dau randament”, a declarat un apropiat al lui Gologan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *