Romaşcanu despre candidatul coaliţiei la PMB: Pe masă, două opţiuni – candidat unic sau candidaţi separaţi

Sursa foto: Facebook

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, a declarat luni că o decizie privind candidatul la Primăria Capitalei se va lua prin consens în şedinţa de coaliţie, menţionând că, până atunci, „rămân pe masă” cele două opţiuni – candidat unic sau candidaţi separaţi.

„Domnul Cîrstoiu are un profil care ar putea fi de succes pentru Capitală, în acelaşi timp, nu l-am cunoscut personal, dar domnul Florescu poate fi un candidat, având în vedere că este cel care a făcut Planul Urbanistic General al Bucureştiului şi este specialist în urbanism, dar decizia va trebui să se ia prin consens la coaliţia de astăzi şi, până atunci, cele două opţiuni, candidat unic sau candidaţi separaţi, rămân pe masă, o să vedem care este cea mai bună soluţie”, a precizat Romaşcanu, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că întârzierea anunţului coaliţiei privind candidatul la PMB a fost cauzată, printre altele, de înscrierea în cursa electorală a lui Cristian Popescu-Piedone, care „încurcă nişte lucruri”.

„Toată această întârziere vine din acest peisaj politic extrem de complex la Bucureşti în această perioadă. Există candidatura neaşteptată a domnului Piedone, care încurcă nişte lucruri din perspectiva deciziei de vot a bucureştenilor. Există foarte multe discuţii şi în celelalte partide, iar coaliţia PSD – PNL, care are în acest moment pentru lista la europarlamentare o intenţie de vot de peste 50%, are o responsabilitate uriaşă şi faţă de Bucureşti. Nu numai să plece Nicuşor, asta este în subsidiar, pentru că ce a făcut nu a făcut bine, dar trebuie să avem un candidat al alianţei sau un candidat din partea partidelor care formează această alianţă, această coaliţie, care să câştige Bucureştiul, pentru binele bucureştenilor”, a susţinut Lucian Romaşcanu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: