Romaşcanu: Geoană este un om politic, destul de greu să fie asumat cu un candidat independent

Inquam Photos / Octav Ganea
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat marţi că Mircea Geoană este un om politic, fost preşedinte al PSD, a înfiinţat un partid politic şi este destul de greu să fie asumat cu un candidat independent, el precizând că PSD nu a fost solicitat să îi acorde un sprijin electoral la prezidenţiale.

Lucian Romaşcanu a fost întrebat despre afirmaţia lui Marcel Ciolacu că Mircea Geoană nu e străin de PSD. ”A spus că nu nu este străin, tocmai pentru a limita un pic discursul de independent al domnului Geoană, ăsta a fost sensul celor spuse de dl Ciolacu. Nu există nici sabotaj, nu există nimic, domnul Geoană este un om politic, fost preşedinte al PSD, a înfiinţat un partid politic, destul de greu să fie asumat cu un candidat independent. PSD nu a fost solicitat să îi acorde un sprijin electoral domnului Geoană, Până în acest moment, domnul Geoană însuşi a spus că nu are nevoie de sprijinul PSD, deci lucrurile cam aici sunt în acest moment”, a replicat senastorul PSD.

Despre Marcel Ciolacu ca singurul candidat PSD la prezidenţiale, Romaşcanu a spus că liderul PSD este cel mai bine plasat şi are şi poziţia de preşedinte al PSD care vine cu anumite obligaţii de asemenea natură.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: