Romaşcanu, la finalul şedinţei BPN a PSD: Domnul prim-ministru a informat despre priorităţile guvernului

news.ro
news.ro

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a explicat că sâmbătă a avut loc la sediul PSD o şedinţă a BPN în care premierul Marcel Ciolacu s-a prezentat în faţa partidului şi a prezentat priorităţil Guvernului. Premierul s-a referit la legea pensiilor speciale, legea jocurilor de noroc şi legea parteneriatului public privat.

”A fost o şedinţă normală de BPN în care domnul prim-ministru a informat despre priorităţile guvernului, în acelaşi timp s-a discutat depsre priorităţile legislative din  următoarea perioadă astfel încăt să se închidă jaloanele cum ar fi pensiile speciale pe care vom discuta amendamentele ajunse în Parlament în perioada următoare. Avem legea jocurilor de noroc, legea parteneriatului public privat, sunt mai multe priorităţi la care trebuie să ne gândim”, a declarat Lucian Romaşcanu, la finalul şedinţei BPN a PSD de sâmbătă.
În şedinţă s-au discutat şi probleme politice şi care ţin de organizarea partidului, mai ales cazurile de la Mioveni şi Vaslui unde lideri marcanţi al PSD au fost prinşi când luau mită.
Citiți AICI articolul complet.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL