Skip to content
Politică

ROMATSA, contract de circa 52.000 de euro vizând aplicații software

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA a atribuit companiei DFS Deutsche Flugsicherung un contract în valoare de 51.525 euro pentru achiziția de pachete software pentru asistență la sol și testare pentru aviație, potrivit unui anunț al regiei, publicat, luni, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), informează b1.ro.
Contractul care vizează achiziția, instalarea, configurarea și punerea în funcțiune a aplicației software pentru monitorizarea și avertizarea privind problemele de detecție a poziției aeronavelor de către sistemele radar Mod S — MICCA a fost atribuit în baza unei proceduri de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare pe motiv că lucrările/produsele/serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.

Conform anunțului, contractul de față nu este legat de un proiect/program finanțat din fonduri comunitare și nu poate fi subcontractat.

" "

ROMATSA se află sub autoritatea Ministerului Transporturilor. ROMATSA are statut de regie autonomă autofinanțată de importanță națională, deține monopolul natural al serviciilor de trafic aerian și nu primește de la bugetul statului sume pentru realizarea obiectului de activitate sau pentru realizarea programului de investiții și dezvoltare.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *