Skip to content
Politică

ROMATSA, distracție de 100.000 de lei din bani publici SURSE

romatsa.ro

Mai-marii ROMATSA au organizat o distracție de Sărbători care ar fi costat în jur de 100.000 de lei din fonduri proprii, adică din bani publici, având în vedere că instituția se află în subordinea Ministerului Transporturilor.

La o zi după ce presa a dezvăluit cum pierduse ROMATSA 600 de milioane de lei, conducerea Regiei Autonome Administrația Română a Serviciilor de Navigație Aeriană a organizat o petrecere de fițe.

Facem o paranteză: ROMATSA a pierdut 600 de milioane de lei aferenți intervalului 2015-2019, din cauză că nu a estimat corect creșterea traficului aerian pe deasupra României, ca urmare a conflictului din Ucraina.

Revenind în decembrie 2016, trebuie să spunem că distracția de la ROMATSA, organizată la unul dintre hotelurile de lux ale Capitalei, ar fi costat circa 100.000 de lei, arată sursele Cetățeanul.net. Meniul ar fi arătat după cum urmează: Salata Caesar, file de ton, pachețele de primăvară, fructe de mare cu orez, file de vită, salată de crudități, brânzeturi italienești cu nuci, cartofi copți în folie, prăjituri, mouse de ciocolată și multe alte bunătăți de lux. Devizul ar fi fost achitat din banii Romatsa, o instituție unde salariații sunt plătiți regește.

Citiți mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *