Skip to content
Politică

Rovana Plumb a transmis Comisiei Juridice din PE că şi-a lichidat deja împrumutul de 800.000 de lei

Rovana Plumb a transmis, luni, o scrisoare Comisiei Juridice din Parlamentul Europan în care afirmă că şi-a lichidat împrumutul de 800.000 de lei, oferind persoanei fizice de la care l-a luat două apartamente pe care le deţine în România. Plumb afirmă că soluţia oferită a fost imediat acceptată de către creditor, datoria urmând a fi complet stinsă până în 23 octombrie.

Potrivit Digi24, Rovana Plumb a transmis o scrisoare în limba engleză Comisiei Juridice din Parlamentul European în care anunţă că şi-a achitat datoria de 800.000 de lei.

Plumb susţine că a oferit creditorului două apartamente în România, soluţia fiind imediat acceptată de către persoana fizică ce i-a împrumutat banii, informează news.ro.

Astfel, Rovana Plumb susţine că întregul credit va fi stins până în data de 23 octombrie.

Comisia juridică din Parlamentul European se reuneşte luni în şedinţă extraordinară pentru a discuta cazul Rovanei Plumb, nominalizată pentru postul de comisar european pentru Transporturi, după ce procedura de numire a acesteia a fost suspendată din cauza unor nereguli în declaraţia de avere, ceea ce a creat o situaţie fătă precedent pentru legislativul european.

Europarlamentarul Siegfried Mureşan afirmă că verdictul Comisiei juridice din PE în cazul Rovanei Plumb va fi dat luni exact pe baza informaţiilor pe care a decis respingerea ei joi, întrucât între aceasta şi comisie nu a mai existat nicio comunicare oficială suplimentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *