Skip to content
Politică

Rovana Plumb dă startul patriotismului de campanie: „Îmi iubesc țara! Voi lupta pentru ea și pentru români”

Rovana Plumb, propunerea numărul unu pe lista PSD la europarlamentare, s-a arătat emoționată că va reveni în Parlamentul European după o pauză de 7 ani.

„Îmi iubesc țara. (…) Putem să cerem mai mult, pentru că chiar merităm mai mult. După 7 ani, mă reîntorc în Parlamentul European cu același drag de țara mea și pentru a lupta în continuare pentru România și pentru binele românilor”, a spus Rovana Plumb, marți, la sediul BEC, unde social democrații au depus, în mod oficial, lista de candidați la alegerile europarlamentare de anul acesta, precum și cele peste 1.300.000 de semnături de susținere.

1 comentariu la “Rovana Plumb dă startul patriotismului de campanie: „Îmi iubesc țara! Voi lupta pentru ea și pentru români”

  1. Atat de mult iubesti tara si poporul asta ca fara sa intrebi poporul ai semnat la Instambul documentele parteneriatul civil al familiei. Pe timul inundatiilor cand erai la mediu ai luat masuri de protectie a unei pescarii particulare de a fost inundat Rastul care nu a fost inundat pana atunci nici macar o singura data. Multumim dar de asemenea patrioti si patriotism nu avem nevoie. In definitiv esti un simplu platitor de loc pe lista neales nominal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *