Skip to content
Politică

Rovana Plumb, nominalizată comisar european: ‘Mă simt deosebit de mândră. Îi mulțumesc Vioricăi Dăncilă pentru susținerea acordată’

Inquam Photos / Virgil Simonescu

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb a declarat, luni, că se simte onorată că figurează pe lista comisarilor europeni anunțată de președintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, scrie b1.ro.

Este o nominalizare care mă onorează și responsabilizează în egală măsură.

Ca om politic și cetățean care face parte din generația care a lucrat și lucrează intens la integrarea în Uniunea Europeană, un proiect care nu s-a încheiat odată cu aderarea noastră, mă simt deosebit de mândră să pot contribui la această construcție europeană”, a transmis președinta OFSD.

Aceasta a ținut să-i mulțumească Vioricăi Dăncilă pentru încrederea și susținerea acordată, dar și “colegului Dan Nica pentru fair play-ul arătat.

De asemenea, aceasta i-a mai mulțumit Ursulei von der Leyen, pentru încrederea acordată.

Cred cu tărie că această echipă unită va avea puterea sa răspundă provocărilor viitoare ale Uniunii”, a conchis Rovana Plumb.

Rovana Plumb figurează pe lista comisarilor europeni anunțată de președintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit unui comunicat de presă al Comisiei Europene.

Ursula von der Leyen va anunța, marți, distribuirea portofoliilor și modul în care intenționează să organizeze activitatea viitoarei Comisii Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *