Skip to content
Politică

Rovana Plumb nu o iartă pe Costea nici după ce și-a dat demisia: Nu rezolvă problema de fond

Demisia ministrului Muncii, Ana Costea, nu face altceva decât să amâne rezolvarea dezechilibrelor din sistemul de salarizare, susține vicepreședintele PSD Rovana Plumb.

„Guvernul PSD a lăsat în noiembrie 2015 un proiect de lege a salarizării bugetarilor discutat cu sindicatele și societatea civilă și datorită creșterii economice existau și resursele financiare necesare aplicării acestuia. În mod inexplicabil, acest proiect a fost ignorat și nu a existat o dezbatere transparentă pe marginea OUG. Demisia ministrului nu rezolvă însă problema de fond și nu face altceva decât să amâne rezolvarea dezechilibrelor din sistemul de salarizare. Aștept din partea Guvernului o abordare serioasă și rapidă pentru eliminarea acestor discrepanțe prin consultarea sindicatelor și a tuturor partidelor”, afirmă Plumb, fost ministru al Muncii.

Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Ana Costea, și-a înaintat joi demisia, care i-a fost acceptată de premierul Dacian Cioloș, potrivit unui comunicat al Guvernului, relatează realitatea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *