Skip to content
Politică

Rovana Plumb pregătește terenul pentru Congres: întâlnire la sediul din Kiseleff cu organizația de femei a PSD. Ar urma să se adopte o rezoluție

rovanaplumb.ro

Organizația de femei a PSD, la conducerea căreia se află Rovana Plumb, se reunește miercuri la sediul din șoseaua Kiseleff, prinicipalele teme de discuție fiind rezultatul legerilor europarlamentare și stabilirea căii de urmat pentru Congres, au dezvăluit surse politice pentru PSnews.ro.

Totodată, sursele citate susțin că este posibil ca la întâlnirea de miercuri să se adopte o Rezoluție de susținere a candidaturii Vioricăi Dăncilă la funcția de președinte al PSD.

PSD Dâmbovița, în tabăra Dăncilă

Presedintele PSD Dambovita, Rovana Plumb, a anunțat deja oficial că organizația PSD Dâmbovița, pe care de asemenea o conduce, o va susține pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al partidului.

„Din punctul meu de vedere, organizația PSD Dâmbovița consideră că premierul României trebuie să fie și președintele partidului. Sigur, mai sunt și alte opinii, dar acesta este curentul majoritar.

Cel puțin în ceea ce mă privește, cu o experiență de 25 de ani, propunerea mea a fost ca premierul să fie și președintele partidului. Da, o susținem pe Viorica Dăncilă”, a spus Rovana Plumb, luni seara, într-o conferință de preăa, la Târgoviște.

Reamintim că Guvernul Viorica Dăncilă a trecut cu brio testul moțiunii de cenzură depusă de Opoziție și votată marți în plenul Parlamentului. Astfel, actuala șefă a Executivului își poate vedea liniștită de lupta pentru funcția de președinte al PSD.

Viorica Dăncilă și-a anunțat, oficial, candidatura pentru funcția de prședinte al PSD la Congresul social-democraților care va avea loc pe 29 iunie.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *