Skip to content
Politică

Rovana Plumb: PSD, după doi ani de guvernare, a adus în România miliarde de euro

rovanaplumb.ro

Rovana Plumb, primul loc pe lista PSD pentru europarlamentare, a lăudat, în mitingul PSD de la Craiova, activitatea guvernării PSD-ALDE, afirmând că s-au adus miliarde de euro în România spre deosebire de guvernare tehnocrată care a fost înainte.

„Anul acesta, PSD trimite la Bruxelles o echipă de adevăraţi patrioţi care nu îşi vor vorbi de rău ţara lor şi care vor munci zi de zi pentru a aduce în ţară bani europeni, fondurile europene pe care le merităm pentru dezvoltarea ţării noastre. Să ne aducem aminte, deja, PSD după 2 ani de guvernare a adus în România miliarde de euro faţă de 0 cât a adus guvernul lui Iohannis. Un guvern care are grijă de ţara lui şi nu unul cum a fost cel al lui Iohannis, preşedinte care blochează măsurile bune pentru noi, pentru români”, a afirmat Rovana Plumb.

Aceasta a subliniat că viitori europarlamentari au un rol foarte important deoarece se vor ocupa de viitorul buget al Uniunii Europene, buget din care România trebuie să atragă cât mai mulţi bani.

România are nevoie de mai mulţi bani europeni pentru spitale, pentru şcoli, pentru drumuri, pentru autostrăzi. În următoarea perioadă se va negocia viitorul buget al UE, este important să avem la Bruxelles patrioţi care să ştie să negocieze pentru România, să obţinem pe care le merităm pentru a dezvolta ţara noastra”, a precizat Rovana Plumb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *