Skip to content
Politică

Rovana Plumb reacționează după numirea lui MRU la șefia SIE și lansează un atac incendiar la adresa lui Gorghiu: „A fost jalnică”

" "

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Rovana Plumb, reacționează după numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia Serviciului de Informații Externe.

Citește și: UPDATE MRU a depus jurământul/ Mihai Răzvan Ungureanu, uns șef peste spioni

" "

În acest context, Rovana Plumb a declarat că liberalii vor „sa reinstaleze regimul Basescu pentru ca aceasta nominalizare exprima clar ca au devenit supusii PDL”, lansând în același timp un atac extrem de dur la adresa co-președintelui PNL, Alina Gorghiu.

Rovana Plumb reacționează după numirea lui MRU la șefia SIE și lansează un atac incendiar la adresa lui Gorghiu: „A fost jalnică”

„De la noi nu au fost decat cei care i-am desemnat ca trebuie sa ne reprezinte pentru a transmite mesajul nostru. Era rolul PNL de a forma majoritatea pentru a trece ori i-am lasat pe ei sa demonstreze ce vor sa faca. Ce vor sa faca? Sa reinstaleze regimul Basescu pentru ca aceasta nominalizare exprima clar ca au devenit supusii PDL. (…)

Alina Gorghiu a fost jalnica prin modul in care si-a exprimat bucuria pentru sustinerea unui reprezentat al PDL”, a declarat Rovana Plumb.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *