Skip to content
Politică

Rovana Plumb se încurcă în declarații: n-a promis 180 km de autostradă, ci doar a spus

Ministrul interimar al Transporturilor Rovana Plumb îşi demontează singură promisiunile: după ce iniţial a spus că în acest an „se vor da în trafic” 180 de kilometri de autrostradă, ministrul a revenit precizând că „se va circula” pe aceştia şi „nu a promis nimic”, ci doar „a spus”.

„Pentru anul 2019 vom putea să dăm în trafic, în ceea priveşte autostrăzile, 180 de kilometri. În cei 180 de kilometri care se vor da în trafic, deci pe care vom putea să circulăm fiecare dintre noi până la sfârşitul acestui an s-a făcut o analiză plecând de la stadiul fizic în care se găseşte…”, a declarat iniţial Rovana Plumb.

Ulterior, la insistenţele jurnaliştilor, Plumb a revenit asupra declaraţiilor, spunând: „Eu nu am promis nimic. Eu am spus că, în ceea ce priveşte bugetarea şi finalizare până la sfârşitul anului 2019, pot fi daţi în trafic 180 de circulaţie. Nu am promis, am spus că se va circula pe 180 de kilometri formaţi din mai multe tronsoane”. Întrebată cine răspunde dacă cei 180 de kilometri de autostradă nu sunt gata, Rovana Plumb a răspuns: „Vom analiza”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *