Skip to content
" "
Politică

Rovana Plumb și afaceri imobiliare de mii de euro

Rovana Plumb susţine că a vândut două proprietăţi cu 80.000 de euro unei familii executată silit pentru o datorie de 600 de euro

În urmă cu doi ani, Rovana Plumb, pe atunci ministru al Mediului în guvernul condus de Victor Ponta, declara în scris că a mai câștigat 80.000 de euro în urma vânzării unui teren și a unei părți dintr-o casă, ambele situate în orașul prahovean Comarnic. Familia Munteanu, care a avut 80.000 de euro pentru Rovana Plumb, era dată în judecată peste un an pentru că nu achitase la bancă o sumă de numai 2.516 lei.

De altfel, cel care i-a plătit zecile de mii de euro este un angajat al firmei de carne a familiei Rovanei Plumb, aşa cum a dezvăluit luni Cetăţeanul.net. Fostul ministru a refuzat să ne precizeze dacă a primit şi sub ce formă, cash sau transfer bancar, banii de la soţii Munteanu.

La numirea în funcția de ministrul al Muncii, în martie 2014, Rovana Plumb (PSD) trecea în declarația sa de avere că a încasat suma de 80.000 de euro de la soții Gabriel și Andreea Maria Munteanu. Banii proveneau din vânzarea unor proprietăţi în anul precedent, 2013. Suprafaţele înstrăinate prin contract de vânzare-cumpărare erau: una de o mie de metri pătrați (teren intravilan) și a 60 de metri pătrați de construcție (casă de locuit) din orășelul Comarnic din Prahova.

Citește articolul complet aici.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *