Skip to content
Politică

Rovana Plumb, stupefiată de corul de huiduieli de care a avut parte. Plumb și Carmen Avram au ieșit cu greu din mulțime

Featured Video Play Icon

Candidatul aflat pe prima poziție a listei PSD la europarlamentare, Rovana Plumb, a fost puternic huiduită ieri, la Iași, unde PSD a ținut un miting electoral. Același lucru i s-a întâmplat și lui Carmen Avram, la rândul său candidată la alegerile europene din partea PSD. Mai mult, pentru a face câțiva pași până sau de la mașină, acestea au fost escortate de un dispozitiv impresionant format din civili și jandarmi.

Nu pot să ies, mă bag și eu printre oameni”, se aude strigând Rovana Plumb, pe o filmare difuzată de site-ul Iasi1.ro. Moment în care fostul ministru se întoarce, căutând o altă direcție pe care să o apuce.

Stupefacția Rovanei Plumb crește pe măsură ce croirea unui drum spre mașina care o așteaptă se dovedește tot mai anevoioasă. „Doamne, Dumnezeule”, rostește la un moment dat fostul ministru, al cărui glas abia se aude în corul de huiduieli și scandări anti-PSD.

Pe imagini se vede cum Rovana Plumb este practic extrasă din mulțime, doi bărbați fiindu-i în permanență alături pentru a o ghida și proteja de mulțime, în spatele lor venind și câțiva jandarmi.

De aceeași experiență a avut parte și Carmen Avram, jurnalista de la Antena 3, devenită candidat la europarlamentare din partea PSD. Imaginile publicate de Iasi1.ro arată cum mai mulți bărbați făcut scut în jurul ei pentru a o scoate de pe strada pe care se afla mulțimea care scanda lozinci anti-PSD.

Pe imaginile publicate de Iași1.ro, se mai vede cum unul dintre bărbați își ține mâna peste umerii lui Carmen Avram, privind mereu atent în sus și împrejur.

Pe de altă parte, Ziarul de Iași scrie că un tânăr care s-a apropiat de Liviu Dragnea a strigat către liderul PSD cuvinte vulgare. Potrivit sursei citate, omul a fost redus repede la tăcere de susținători ai PSD.

Ziarul de Iași mai arată că Dragnea a avut probleme și cu un pensionar. Acesta din urmă, aflat foarte aproape, a strigat în timpul discursul liderului PSD celebrul slogan, „m*** PSD“, iar Dragnea l-ar fi auzit. Potrivit Ziarului de Iași, o femeie l-a pălmuit de câteva ori pe respectivul pensionar, iar alți l-au împins în spate, într-o ploaie de lovituri.

(P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *