Skip to content
Politică

Rovana Plumb, tranșantă cu privire la justiția din România: „Mesajul a fost clar după noiembrie 2014”

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Rovana Plumb, a declarat, miercuri seara, în cadrul unei emisiuni televizate la postul Realitatea TV, că „justiția trebuie să fie independentă”.

În același timp, Rovana Plumb a subliniat faptul că „mesajul a fost clar după noiembrie 2014 și acela a fost că un singur partid nu poate să dețină toată puterea”, reiterând faptul că în privința nominalizării de către președintele Klaus Iohannis a lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE „nu a existat niciun fel de consultare”.

" "

„Justitia trebuie sa fie independenta, sustinem ca acest lucru sa se intample. Cred intr-o justitie independenta si cred ca functioneaza bine. 

Functionarea justitiei e una, modul de comportament politic este altul. Eu pot sa analizez din punct de vedere politic. Ca presedinte interimar al PSD va spun ca a fost clar si am vazut discutiile prin vocea celor care si-au spus parerea in multe emisiuni. Mesajul a fost clar dupa noiembrie 2014 si acela a fost ca un singur partid nu poate sa detina toata puterea. Nu a existat niciun fel de consultare in ceea ce priveste aceasta propunere”, a declarat Rovana Plumb.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *