Skip to content
Educație

Roxana Mînzatu (PSD): Am susținut azi în Comisia pentru Învatamant legea de instituire a unui cadru legal pentru dotarea tuturor elevilor vulnerabili cu device-uri conectate la Internet

Deputatul PSD Roxana Mînzatu susține inițiativa legislativă de instituire a unui cadru legal pentru dotarea tuturor generațiilor de elevi vulnerabili și dascali cu device-uri conectate la Internet. Deputata spune că doar legea poate garanta accesul la educație, în toate formele sale.

„Nu se știe încă dacă sunt 300 de mii sau 900 de mii de copii care nu au cum să facă, în mod real, vreun curs sau exercițiu sau test online de acasă. Dincolo de intervenții de urgență în dotare, doar legea poate garanta accesul la educație, în toate formele sale, atât azi… cât și în toate generațiile viitoare.

Am susținut, azi, și în Comisia pentru Învatamant, inițiativa legislativă despre care vă informez constant, cea de instituire a unui cadru legal pentru dotarea tuturor generațiilor de elevi vulnerabili și dascali cu device-uri conectate la Internet. Inițiativă pornită de la Consiliul Național al Elevilor.

Această comisie este cea mai importantă structură, cea a specialiștilor, cea care dă plenului recomandarea de vot. Și mulțumesc membrilor comisiei pentru raportul favorabil și pentru dialogul constructiv.

Mulțumesc Camelia Gavrilă și Cristina Iurișniți, în mod special”, se arată într-un mesaj pe pagina de Facebook a  PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *