Skip to content
Politică

Rromii au decis pe cine susțin în turul II: "Votez pe domnul Fonta. Sa ne mareste salaru. Ca sa are grija sa conduce tara!"

Autoproclamatul rege al rromilor crestini de pretutindeni, Dan Stănescu, a fost prezent miercuri la Râncăciov, în Calinești, pentru a discuta cu rromii din zonă și pentru a-i convinge să voteze duminică cu Victor Ponta.

„Cand a luat fiinta Casa Regala, toti romanii au facut juramant de credinta regelui Tortica si, dupa ce a murit el, mie. Astazi, la nivel de Romania, dar si din strainatate, le cer rromilor din diaspora si celor din Romania sa voteze cu Victor Ponta”, a spus Dan Stanescu.

Stănescu a transmis că are un protocol încheiat cu PSD și că Victor Ponta i-a promis, după întâlnirea din 4 noiembrie, că romii vor beneficia de proiecte pentru dezvoltarea comunității.

„Asa cum mi-ati jurat mie ascultare si tatalui meu, regele international, astazi eu va cer voua la nivel de Romania si la nivel de diaspora ca sa-mi jurati credinta pentru votul din 16 noiembrie. Victor Ponta, presedinte. Asta votez eu, regele Dan Stanescu”, le-a spus Dan Stănescu rromilor.

Intrebata pe cine voteaza, o femeie de etnie rroma a spus la Realitatea TV: „Pe domnul Fonta. (De ce?) Sa ne mareste si noua salaru. Ca sa are grija sa conduce tara”, potrivit ziare.com.

„Nu putem lasa tara pe mainile strainilor. Ne este frica. Stim ce s-a mai intamplat, odata cu noi, in ’42, cand ne-au dus nemtii, cand am trecut Transnistria cu Antonescu, si d-aia ne este frica astazi”, a mai afirmat Dan Stanescu.

 

foto:proarges.ro

3 comentarii la “Rromii au decis pe cine susțin în turul II: "Votez pe domnul Fonta. Sa ne mareste salaru. Ca sa are grija sa conduce tara!"

  1. Pai daca Basescu si frate-sau le-au luat si banii si i-au bagat si la parnaie, ei cu cine sa voteze ? Daca nici finu Bercea Mondialu nu mai voteza cu basistii lui nasu, inseamna ca au ajuns rau ! :)))))

  2. aia va decid si voua viitorul…aia care vor salaru mai mare…desi ei nu muncesc si doar fura….aia decid care nici un afis nu il pot tine cum trebuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *