Skip to content
Politică

RTV acuzații dure la adresa jurnaliștilor Antena 3. O jurnalistă RTV ar fi fost sechestrată 

" "

 

România TV (RTV) a lansat acuzații dure la adresa paparazzilor de la Antena 3, precizând că o studentă care făcea practică la RTV ar fi fost sechestrată de angajații postului TV deținut de Dan Voiculescu.

" "
" "

Întâmplarea a avut loc la vila Oanei Zăvoranu, unde se împărțeau hainele mamei sale. La eveniment a mers și la o echipă de postului România TV, care a prezentat pe parcursul zilei imagini de la vila. Spre seară, postul de știri s-a anunțat că urmează o știre despre „maimuțele din trustul lui Voiculescu” și că la casa Oanei Zăvoranu au intervenit Poliția și SMURD, informează evz.ro.

Ulterior, în jurnalul de la ora 18:00, un reporter România TV a spus că o studentă aflată în practică la acest post ar fi fost sechestrată în casa lui Zăvoranu. Reporterul a spus că fata ar fi fost lăsată fără telefon și o cameră, și că ar fi fost agresată. Aceasta ar fi primit îngrijiri de la medici și ar fi depus o plângere la Poliție, potrivit postului de știri, scrie reportervirtual.

România TV a identificat „agresorul din trustul lui Voiculescu” drept un bărbat despre care a spus că se numește „Pisoi Paps”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *