Skip to content
Politică

Rudel Obreja trage un semnal de alarmă: „(…) Se întâmplă niște lucruri periculoase”

Rudel Obreja a transmis joi că se dorește un denunț al său împotriva Elenei Udrea, lucru pe care el nu îl va face. Obreja a afirmat că în patru ani nu a fost invitat în studiourile Tv să își spună punctul de vedere, afirmând că a primit aseară o invitație din partea TVR.

„As vrea sa mai spun că timp de 4 ani, o singura dată-  TVR, aseara, m-a invitat sa- mi spun punctul de vedere. In rest, in studiourile dumneavoastra, oameni care sa-si dea cu parerea si n-au habar de realitati. Eu am solicitiat Ministerului 4 milioane de euro pentru serviciile pe care le-am prestat in valoare de 30 milioane – valoare de expunere. Oamenii astia s-au luptat permanent cu mine sa diminueze plata si au ajuns sa-mi plateasca doar 1 milion jumatate. Trebuia sa accepte suma. Pana la urma, toate aceasta discutie e legata de bani publici. Sunt altii care cheltuie si nu au asemenea impact de anvergura, de ce? Pentru ca societatea Europlus la acea vreme era singura detinatoare de exclusivitati dupa cele care urmeaza : exclusivitati cu Lucian Bute. Faptul ca acest contract s-a acord pe o incredintare directa e in conformitate totala cu Legea care prevede ca cand nu exista alt ofertant se merge pe incredintare directa si negocieri”, a transmis Rudel Obreja.

Totodată, Obreja a preciza că el constată că azi se întâmplă lucruri periculoase și că nimeni nu mai are curaj să conteste niște lucruri puse pe masă de procurori.

„Astăzi, constat, se intampla niste lucruri periculoase, nimeni nu mai are curaj sa conteste niste lucruri puse pe masa din cauza unor procurori. Tara asta trebuie sa se insanatoseasca odata. Trebuie sa avem curajul sa spunem cand lucrurile nu stau asa. Nu cum au procedat unii, care au inceput sa faca denunturi. Am facut aceste afirmatii in fata judecatorului.”, a declarat Rudel Obreja.

Rudel Obreja ar putea afla astăzi dacă va fi trimis în arest preventiv în dosarul „Gala Bute”.

Sursa foto: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *