Skip to content
Politică

Rus prezintă APOCALIPSA PSD: Partidul s-a prăbușit la 27-28%! Dragnea și-a bătut joc de referendum! EXCLUSIV

Cronica Română

Liderul de odinioară al așa-zisului Grup de la Cluj – l-am numit pe Ioan Rus, ex-vicepremier în Guvernul Năstase și fost ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta – susține că, în realitate, PSD s-a prăbușit sub 30% în ceea ce privește încrederea și preferințele de vot.

De asemenea, Rus insistă că PSD a fost adevăratul organizator al referendumului pentru familia tradițională, demers de care Liviu Dragnea și ai lui și-au bătut joc.  

”Organizare proastă”

”Este clar pentru oricine: Liviu Dragnea și PSD au organizat referendumul pentru familia tradițională – acum, nici asta nu mai recunoaște nimeni! – și l-au organizat într-atât de prost, încât și-au bătut joc de acest demers care a eșuat într-un mod lamentabil. Referendumul a fost foarte prost pregătit. Asta nu poate însemna nimic altceva decât că PSD nu mai este în stare să facă ceea ce își propune. Când îți fixezi o agendă importantă, îți faci niște calcule, niște analize serioase, lucrezi serios la mobilizare… PSD s-a chinuit, dar nu a reușit!

Dezastrul PSD

Povestea cu referendumul eșuat ne arată că, într-adevăr, PSD s-a prăbușit sub 30% în adevăratele sondaje – nu știu dacă la 27-28%, dar sigur se află sub 30%. Am auzit că asta susține și Adrian Țuțuianu – are dreptate. După atâtea convulsii, scandaluri, crize, prăbușirea PSD este firească. Să nu uităm că, de aproape doi ani, PSD girează formule guvernamentale din ce în ce mai slabe, mai proaste – toate aceste erori și derapaje majore au spulberat imaginea și electoratul partidului. Este imposibil să îți stabilizezi sau să îți crești capitalul politic când comiți toate aceste enormități. Repet: PSD s-a prăbușit sub 30%”, a declarat Ioan Rus, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

3 comentarii la “Rus prezintă APOCALIPSA PSD: Partidul s-a prăbușit la 27-28%! Dragnea și-a bătut joc de referendum! EXCLUSIV

  1. Asa cum si-a batut el joc de referendumul de demitere al lui base din 2012 cand era ministru de interne ! A confirmat un numar de 18,3 milioane de alegatori pt a nu se trece pragul de 50 %. Astazi avem 18,56 milioane de alegatori !In toate statisticile populatia Romaniei scade dar……….NUMARUL DE ALEGATORI CRESTE!!!!! Asta pt ca in situatia in care se prezinta un nr f mare de alegatori la urne, procentul prezentei sa fei mic pt ca UDMR sa sara pragul de 5 % si sa intre in parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *