Skip to content
Sport

Rusalii 2016. Oferte irezistibile de ULTIMA ORĂ

" "

Mai mulţi hotelieri din staţiunile de pe Valea Prahovei şi din Braşov au oferte speciale pentru weekend-ul prelungit cu ziua liberă de Rusalii, însă agenţii din turism spun că rezervările în Sinaia, Buşteni şi Azuga nu depăşesc nivelul celor făcute în mod obişnuit la sfârşit de săptămână în perioada verii. Şi hotelierii de pe litoral spun că s-au pregătit şi au tarife cu până la 30% mai mici faţă de preţurile din această perioadă, ei estimând că numărul turiştilor va depăşi 40.000 în minivacanţa de Rusalii.

Mai mult, hoteluri mari de pe Valea Prahovei s-au pregătit cu oferte speciale pentru week-end-ul prelungit de Rusalii, oferte care variază de la una la trei nopţi de cazare şi includ cină festivă sau vouchere pentru vizitarea de obiective turistice, potrivit Romaniatv.net

" "
" "

Spre exemplu, un hotel de trei stele din Sinaia are în oferta de Rusalii o noapte de cazare cu mic dejun, cină cu program artistic în seara de 19 iunie şi relaxare la centrul SPA al hotelului, parcare şi toate taxele incluse, la 329 de lei camera dublă. În acest hotel copiii sub zece ani au gratuitate dacă nu solicită pat suplimentar şi vor plăti 40 de lei pentru meniul la cina festivă.

Totodată, la Buşteni la un hotel de trei stele oferta de Rusalii este concepută pentru trei nopţi de cazare şi include şi micul dejun, două mese la alegere, internet, parcare, acces pe terenul de sport şi gratuitate pentru copiii mai mici de şase ani. În perioada 17 iunie-20 iunie, tarifele la acest hotel variază, pentru un sejur, între 310 lei de persoană în camera triplă şi 475 lei de persoană în apartament. Pentru nopţi suplimentare, hotelul oferă un discount de 25 la sută la tariful afişat la recepţie.
La Poiana Braşov, preţurile pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun la hotelurile de 3 şi 4 stele pornesc de 150- 200 de euro camera dublă şi ajung până la 300-350 de euro. În preţ este inclus şi acces gratuit la SPA sau piscină, dar şi la sălile de fitness. De asemenea, în ziua de Rusalii hotelurile pregătesc pentru turişti prânzuri câmpeneşti cu pastramă, mici şi friptură la grătar, dar şi cu bulz încins pe jar. Pentru copii sunt pregătite petreceri în aer liber, dar şi vizite la Rezervaţia de Urşi de la Zărneşti sau Parcul cu Dinozauri de la Râşnov.

Tarife mai mici sunt în Poiana Braşov la vilele care se închiriază la cheie. Preţurile pornesc de la 500 de lei pe noapte şi pot ajunge la 1.000 de lei, în funcţie de numărul de camere. În medie, o cameră la vilă costă 100 de lei pe noapte.

Şi la Predeal sunt oferte speciale. La hotelurile de 3 şi 4 stele preţul pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun pleacă de 150 de euro şi poate ajunge la 200-250 de euro. La hotelurile de două stele sau la pensiuni tariful este între 80 şi 100 de lei camera pe noapte.

RUSALII 2016. Pe litoral, în minivacanţa de Rusalii sunt aşteptaţi peste 40.000 de turişti, iar cei mai mulţi vor alege staţiunea Mamaia, potrivit prim-vicepreşedintelui executiv al Federaţiei Patronatelor din Turism, Dragoş Răducan.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *