Skip to content
Politică

Rușanu se răzbună pe statul român: cere o sumă FABULOASĂ ca daune

Fostul președinte al Autorității de Supraveghere Financiară, Radu Rușanu, se răzbună pe statul român și cere o sumă fabuloasă ca daune, pentru detenția în care a fost supus.

Informația a fost făcută publică de Sorina Matei în cadrul emisiunii ”Actualitatea românească” de pe B1 TV, care a adăugat că acesta cere daune statului pentru detenție, plus daune morale și cheltuieli de judecată de 6,5 milioane de lei.

Rușanu a fost trimis în judecată de DNA și a stat în penitenciar șase luni în arest preventiv și în arest la domiciliu. În cele din urmă fostul șef al ASF a fost achitat definitiv.

Acțiunea a fost depusă deja la Tribunalul București.

Amintim că Radu Rușanu a fost arestat preventiv pentru 11 fapte de constituire de grup infracțional organizat și influențarea declarațiilor, favorizarea făptuitorului în formă continuată, folosirea influenței de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere în scopul obținerii pentru altul de foloase necuvenite.

 

2 comentarii la “Rușanu se răzbună pe statul român: cere o sumă FABULOASĂ ca daune

  1. Omul are dreptate…
    Eu as fi cerut 1 miliard de euro… Nu poate fi pus pret pe libertate…
    Din pacate vom plati tot noi pentru ca legea raspunderii magistratilor este blocata exact de cei care comit aceste abuzuri: magistratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *