PSnews

Recent

Rușanu se răzbună pe statul român: cere o sumă FABULOASĂ ca daune

Fostul președinte al Autorității de Supraveghere Financiară, Radu Rușanu, se răzbună pe statul român și cere o sumă fabuloasă ca daune, pentru detenția în care a fost supus.

Informația a fost făcută publică de Sorina Matei în cadrul emisiunii ”Actualitatea românească” de pe B1 TV, care a adăugat că acesta cere daune statului pentru detenție, plus daune morale și cheltuieli de judecată de 6,5 milioane de lei.

Rușanu a fost trimis în judecată de DNA și a stat în penitenciar șase luni în arest preventiv și în arest la domiciliu. În cele din urmă fostul șef al ASF a fost achitat definitiv.

Acțiunea a fost depusă deja la Tribunalul București.

Amintim că Radu Rușanu a fost arestat preventiv pentru 11 fapte de constituire de grup infracțional organizat și influențarea declarațiilor, favorizarea făptuitorului în formă continuată, folosirea influenței de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere în scopul obținerii pentru altul de foloase necuvenite.

 

2 Comentarii

2 Comments

 1. Si ce-a zis Gheorghe

  21 ianuarie 2018, 02:44 la 02:44

  Cine plateste banii acestia?De unde? Hastagistii au fost informati?

 2. Valter Cojman

  21 ianuarie 2018, 06:01 la 06:01

  Omul are dreptate…
  Eu as fi cerut 1 miliard de euro… Nu poate fi pus pret pe libertate…
  Din pacate vom plati tot noi pentru ca legea raspunderii magistratilor este blocata exact de cei care comit aceste abuzuri: magistratii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi