Skip to content
Sport

S-a aflat marele secret al Sandrei Stoicescu

Nuv.ro
" "

Realizatoarea de televiziune Alessandra Stoicescu lucrează în lumea media de aproape 25 de ani, perioadă în care a fost machiată constant și, inevitabil, tenul ei a avut de suferit.

Vedeta TV a început să acorde o atenție și mai mare produselor și tratamentelor corporale şi umblă cu cremele după ea peste tot. Iată că secretul frumuseții Sandrei Stoicescu a fost aflat.

" "

Sandra a învățat de la mama ei că nu trebuie să-și neglijeze corpul, ci să aibă grijă ca mereu să folosească produse de bună calitate.

Întotdeauna i-am luat parfumurile, i-am luat cremele, așa că evident că am încercat foarte devreme cremele și poate de asta arăt bine. Mi-au plăcut cremele și faptul că mama mea mi-a dat această educație, că nu trebuie să ignor crema, ea trebuie aleasă în funcție de câți ani ai. Nu poți să spui că ai 19 ani și nu ai nevoie de creme sau că ai 30 de ani și iar că nu ai nevoie. Cremele trebuie adaptate la nevoile tenului tău și la vârsta pe care o ai”, susține Alessandra Stoicescu, conform libertatea.ro.

Sandra Stoicescu umblă cu cremele după ea și în deplasări.

La demachiere și la creme nu renunț niciodată. Am niște borcănașe de toate dimensiunile pe care le car după mine. Și dacă plec într-o călătorie de o zi, am grijă să am cremele la mine: cea de ochi, cea de gât, cea de decolteu, cea de față, de zi, de noapte. Acum am descoperit una care face față foarte bine și de zi și de noapte. Nu-mi lipsesc cremele. Nu mi-au lipsit niciodată. Și de corp, și de față. Sunt foarte importante, mai ales că eu mă machiez deja de 23 de ani în fiecare zi, machiaj de televiziune, ceea ce înseamnă pudră, ceea ce înseamnă că tenul poate să fie afectat dacă nu-ți alegi cu foarte mare grijă produsele. Sunt foarte atentă la produsele pe care le folosesc”, a mai declarat Sandra.

" "

1 comentariu la “S-a aflat marele secret al Sandrei Stoicescu

  1. Tot respectul pt seriozitatea si tinuta de care da dovada in tot ce face,si faptul ca este atenta permanent la cum arata.Personal consider ca Sandra are o problema care se acutizeaza,legata de maniera in care isi prezinta subiectele si interventiile in emisiunile pe care le modereaza.Ma refer punctual la faptul ca gesticuleaza obositor de mult,de multe ori fara legatura cu ce spune.Are un discurs vadit afectat si teatral care nu o avantajeaza.Daca ar fi maim naturala asa cum era cu multi ani in urma cred ca ar fi mai apreciata de telespectatorii care o urmaresc de atatia ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *