Skip to content
Politică

S-a aflat secretulul fostului ministru de Externe Cioroianu

ActiveNews.ro

Adrian Cioroianu, fostul ministru de externe a făcut un pas important în viața sa, a hotărât să îți unească destinele cu o frumoasă actriță din România.

Actrița Daniela Nane era victima speculațiilor presei privind faptul că ar întreține o relație serioasă de mult timp, însă aceasta a preferat să nu ofere detalii despre viața sa personală.

Destul de discretă în ceea ce privește viața amoroasă, Daniela Nane a refuzat mereu să vorbească despre bărbații din viața ei. Deși se afișa alături de fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu, și lăsa să se înțeleagă că este bărbatul alături de care vrea să îmbătrânească, actrița nu a discutat  niciodată despre dorința de a se căsători.

Însă invitată la Gala  premiilor Gopo, Daniela a declarat pentru Libertatea  că este căsătorită cu Adrian Cioroianu.  Aceștia au reușit să țină sub secret relația aproximativ 2 ani.

În trecut, Adrian Cioroianu a avut o relație de 10 ani cu soprana, Alexandra Coman, aceștia se anunțaseră în nenumărate rânduri că vor păși în fața altarului, însă nu s-a concretizat nimic. Astfel, imediat după despărțire, cei doi și-au refăcut viața sentimentală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *