Skip to content
Sport

S-a deschis cel mai mare centru din Europa de wellness, lângă București. Vezi care sunt prețurile

Cel mai mare  centrul de wellness, relaxare şi entertainment bazat pe ape termale a fost deschis ieri.

Astfel, Therme Bucureşti a fost deschis ieri la  Baloteşti, lângă Bucureşti, după o investiţie de peste 50 milioane euro, estimează că va avea între 800.000 şi 1 milion de vizitatori pe an.

Construcţia centrului a început în octombrie 2013, investiţia aparţinând grupului austriac A-Heat.

Preţurile biletelor de intrare încep de la 39 de lei.

Therme Bucuresti, cel mai mare centru wellness bazat pe ape termale din Europa, este prezentat presei, miercuri, 13 ianuarie 2016. ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.

Potrivit dezvoltatorilor, Therme Bucureşti este cel mai mare centru european de wellness, relaxare şi entertainment bazat pe ape termale. Investiţia a fost dezvoltată pe un teren de 250.000 mp, are o suprafaţă totală de peste 30.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan.
Investitorii proiectului spun că din martie va fi deschisă şi una din piscinele exterioare. În plus, din aprilie va exista şi un mijloc de transport între oraş şi centrul de wellness, contra cost.

Therme Bucuresti, cel mai mare centru wellness bazat pe ape termale din Europa, este prezentat presei, miercuri, 13 ianuarie 2016. ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.

„Vizitatorii vor fi nevoiţi să fac duş înainte de a intra în centru, dar şi la ieşire. Apa recirculă o dată la patru ore şi se împrospătează cu 15% din volumul ei în fiecare zi. Avem 65 de duşuri din marmură cristalină, 20 de tobogane (din care şapte pentru copii) şi şase saune”, a declarat miercuri Stelian Iacob, administratorul proiectului, potrivit unor surse citate de Descopera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *