Skip to content
Sport

S-a deschis sezonul de schi. Vezi unde te poți distra

http://jurnalul.ro/
" "

Vezi unde poți merge în weekend pentru a schia.

Sezonul de schi a început anul acesta cu două săptămâni mai repede decât în sezonul 2015. Pârtiile au fost pregătite, iar pe Bradul se poate schia şi în nocturnă.

Se poate schia pe următoarele pârtii: Lupului, partea superioară, Kantzel, Sulinar şi Drumul Roşu, până la bază, Bradului şi Stadionului. Deocamdată rămân închise pârtiile Ruia, Subteleferic-zona inferioară şi Lupului-zona inferioară. Pe pârtia Bradul, de vineri (şi doar în weekend) va funcţiona şi instalaţia de nocturnă, astfel că turiştii se pot bucura de schi şi după lăsarea întunericului.

De astăzi au fost puse în funcţiune şi instalaţiile pe cablu dedicate sezonului de iarnă: telegondola, telescaun Ruia şi teleschiurile Bradul şi Stadionului. Şi pârtia de săniuş este funcţională şi, în funcţie de condiţiile meteo, în perioada următoare vor fi deschise şi pistele de tubing.

Biletul pentru urcare/coborâre cu telecabina sau telegondola este de 20 lei/călătorie pentru adulţi şi 10 lei pentru copii, iar un bilet cu o urcare şi o coborâre este 35 de lei pentru adulţi şi 17 lei pentru copii, anunta adevarul.ro.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *