Skip to content
Politică

S-a descoperit de ce este Nicușor Dan mai mult absent din spațiul public: record de zile de concediu într-un an de mandat

Inquam Photos / Octav Ganea

Din 29 octombrie 2020, data la care Nicușor Dan și-a preluat funcția, și până la jumătatea lunii octombrie 2021, primarul general al Capitalei și-a luat 38 de zile de concediu, relatează spotmedia.ro.

Iată când și cât a stat departe de primărie Nicușor Dan, în primul an de mandat:

– în perioada 19 aprilie – 2 mai, pentru o perioadă de 14 zile, dintre care 10 au fost lucrătoare. Reamintim că, pe data de 19 aprilie, Nicușor Dan a anunțat pe rețelele de socializare că intră în izolare, din cauză că fiica sa avea Covid19. Ulterior, și primarul general s-a infectat.

– la 3 zile după ce și-a reluat activitatea, Nicușor Dan s-a retras din nou și și-a delegat atribuțiile pentru perioada 5-9 mai. Au fost 5 zile, din care 3 lucrătoare și 2 de weekend

– pentru perioada 2 – 20 august, Nicușor Dan și-a delegat, din nou, atribuțiile. A fost o perioadă de 19 zile (dintre care 15 lucrătoare, iar restul, de weekend).

Per total, vorbim despre 38 de zile în total, din care 28 lucrătoare, în care Nicușor Dan a stat departe de primărie, în primul său an de mandat.

Instituția menționează că, în perioadele în care n-a lucrat, Nicușor Dan și delegat atribuțiile city managerului Diana Pungă și directorului economic al Primăriei Capitalei, Emanuela Jugureanu.

Articolul integral AICI.

1 comentariu la “S-a descoperit de ce este Nicușor Dan mai mult absent din spațiul public: record de zile de concediu într-un an de mandat

  1. & Că mai zicea Sorin Oprescu, când era pe funcție. ,,când îi cauți nu-i găsești că sunt în medical”, ?
    Deci, Nicușor Dan conduce și primăria lui Sorin Oprescu, care o fi dat și ceva concedii medicale, ca medic, sau este în medical că „se întregește” mandatul lui Sorin Oprescu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *