Skip to content
Politică

S-a dus ca să aibă de unde se-ntoarce. Șeful Loteriei, DEMIS după 11 zile

radioconstanta.ro

Citiți mai jos despre un oficial care s-a dus într-o funcție doar ca să aibă de unde să se întoarcă. Vorbim despre șeful Loteriei Române, Mihai Păduraru, DEMIS după numai 10 zile.

În scurtul mandat de director general, Păduraru nu a avut timp să-și publice nici CV-ul, nici declarația de avere, informează luni Digi 24. Televiziunea precizează că a adresat solicitări Loteriei în legătură cu aceste documente. De asemenea, pe Internet nu există vreo fotografie a lui Mihai Păduraru.

Păduraru îl înlocuia pe Dănuț Sporea. Acesta fusese numit pe 26 iulie de către Consiliul de Administraţie (CA) al Loteriei Române în locul lui Cezar Marius Pantea, care fusese eliberat din funcție. La rândul lui, Pantea stătuse la conducerea Loteriei doar patru luni, înlocuindu-l pe Cătălin Chesa, care se instalase în post la finalul lunii septembrie 2016, amintește Bursa.ro.

Sursele site-ului de știri menționat susțin că eliberarea din funcţie a lui Cezar Marius Pantea ar fi avut legătură cu licitaţia care se desfăşoară în prezent, şi anume achiziţionarea unui număr maxim de 2.181 de terminale loteristice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *