Skip to content
Politică

S-a făcut împărțirea pe tabere în PNL: 10 nume grele se vor ocupa de organizarea alegerilor EXCLUSIV

rador.ro

Redacția PSnews.ro, vă prezintă în rândurile ce urmează cele mai recente informații din interiorul PNL, formațiunea politică la conducerea căreia se află Ludovic Orban.

Astfel, surse liberale au dezvăluit, joi, pentru PSnews.ro că în aceeași zi va avea loc o întâlnire de ultimă oră, între cele mai grele nume ale PNL. Amintim că în urmă cu câteva săptămâni, PNL s-a confruntat cu o bătălie între două tabere formate în interior, ceea ce l-a determinat pe actualul președinte al României să intervină și să ceară pace și organizarea unui comitet format din ambele tabere, care să se ocupe de pregătirile pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale de anul viitor.

Echipa stabilită încă din luna august de președintele Klaus Iohannis se va întâlni, joi, la sediul central al PNL, iar PSnews a obținut, în exclusivitate, numele celor două tabere care se vor ocupa în următoarea perioadă de strategia pentru alegerile din 2019.

Prima tabără este formată din liderul PNL, Ludovic Orban, Marian Petrache, Dan Motreanu, Alina Gorghiu și Cristian Bușoi, în timp ce a doua tabără este formată din Vasile Blaga, Mircea Hava, Raluca Turcan, Daniel Buda și Gheorghe Falcă.

Totodată, sursele PSNews ne-au dezvăluit că formarea unui astfel de comitet care să se ocupe de strategia următoarelor alegeri a produs ample nemulțumiri în interiorul PNL, mai mulți președinți de organizații nefiind de acord chiar cu nominalizarea lui Vasile Blaga.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *