S-a întâmplat în direct: cum a reacționat un prezentator în timpul unui cutremur

Sursa foto: twitter.com

Un cutremur cu o magnitudine estimată la 3,8 a fost înregistrat la ora 19.45, joi, 7 septembrie 2023 la Campi Flegrei și la Napoli.

Cutremurul a fost filmat și de camerele TGR Campania de la Rai 3, iar la TV în direct, la ora 19:45, jurnalistul, care și-a păstrat până la final autocontrolul perfect, a fost nevoit să întrerupă programul.

„Între timp se desfășoară un cutremur, momentan în studiou. Ne scuzați… Suntem în direct, să stăm liniștiți, să stăm liniștiți…”, a declarat gazda. Apoi, știrile regionale au revenit în direct în mod regulat , dar a fost multă frică în studioul Rai din Viale Marconi din Napoli, scrie fanpage.

Urmăriți momentul:

Cutremurul, cu o magnitudine estimată la 3,8, a fost înregistrat la ora 19.45, joi, 7 septembrie 2023, și localizat în prezent de seismografele Observatorului Vezuviu de la Campi Flegrei, lângă Agnano-Astroni, la o adâncime de 2,5 kilometri.

Cutremrul a avut 30 de replici

Seismografele au înregistrat 30 de replici după cutremurul de magnitudine 3,8 care a fost simțit în mare parte a orașului Napoli, toate localizate în zona Campi Flegrei.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: