Skip to content
Politică

S-a lăsat cu sânge pe pereți în PNL Bihor. Lucia Varga a șters pe jos cu Bolojan

bihon.ro

S-a lăsat cu sânge pe pereți în organizația PNL Bihor. Fostul ministru al Apelor și Pădurilor Lucia Varga a șters pe jos cu primarul din Oradea, Ilie Bolojan (președintele filialei județene).

Conferința PNL Bihor de joi a fost marcată de momente tensionate. Mai mulți delegați au huiduit-o pe Lucia Varga, care l-a atacat pe Ilie Bolojan. Fostul guvernant i-a reproșat edilului orădean că a scos-o de pe listele partidului la alegerile parlamentare de anul trecut și că a pierdut mai multe bătălii electorale, scrie Digi24.ro.

„În timpul mandatului domnului Bolojan am pierdut președinția CJ Bihor, am pierdut funcția de vicepreședinte la CJ Bihor… Am pierdut pentru că domnul Bolojan nu a avut capacitatea să negocieze”, a tunat Varga.

Lucia Varga și-a exprimat bucuria că poate candida din nou acasă, după ce a fost scoasă de pe listele pentru alegerile parlamentare din 2016.

„Din voința unui om, am plecat spre Constanța, spre cel mai îndepărtat punct din țară. Oare nu m-am străduit destul să aduc bani în județul Bihor? Oare nu am sprijinit destul atunci când am avut puterea și ocazia?” s-a întrebat retoric fostul deputat PNL.

Pe de altă parte, candidata la şefia PNL Bihor a avut şi cuvinte de laudă la adresa lui Ilie Bolojan pentru activitatea lui de primar.

„Domnul primar Ilie Bolojan, pe care mâine l-aș vota, m-a convins și astăzi: este un foarte bun om de administrație. Nu știu de ce vrea să se focuseze pe politică. Mâine l-aș vota!” a exclamat Varga.

Deranjați de cele spuse de către Lucia Varga, mai mulți delegaţi au preferat să iasă din sală și s-au întors abia când a început votarea, soldată cu 586 opțiuni în favoarea primarului și cu 149 pentru fostul ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *