Skip to content
" "
Politică

S-a refăcut lanțul de iubire: Dragnea s-a împăcat cu Codrin Ștefănescu EXCLUSIV SURSE

Redacția PSnews.ro vă prezintă în cele ce urmează cele mai recente informații din interiorul Partidului Social Democrat (PSD), formațiune politică la conducerea căreia se află Liviu Dragnea.

Concret: potrivit surselor PSnews.ro, Liviu Dragnea începe să aibă din ce în ce mai puțin susținători în partidul pe care acesta îl conduce, motiv pentru care încearcă să revină la gânduri mai bune în ceea ce îi privește pe foștii săi camarazi.

" "

Astfel, deși și-au aruncat unul altuia vorbe grele și amenințări în spațiul media încă de la căderea Guvernului Mihai Tudose, potrivit surselor PSnews.ro, se pare că Liviu Dragnea s-a împăcat cu fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu. Însă, împăcarea a fost condiționată de Codrin Ștefănescu, care a dorit să își reafirme poziția în interiorul PSD și să reapară ca voce puternică a PSD la posturile de televiziune românești.

Poziția deloc stabilă a actualului lider al social-democraților, dată de faptul că acesta abia că își poate număra pe degete adevărații susținători în partid (Claudiu Manda, Olguța Vasilescu, Viorica Dăncilă, Carmen Dan), l-au determinat pe Liviu Dragnea să accepte condițiile impuse de Codrin Ștefănescu, pe care nu demult, îl amenința chiar cu excluderea din partid.

Cine o va mai face, o să vorbească din afara partidului!”, a fost mesajul lui Dragnea pentru adversarii săi la Congresul din martie.

Amintim că fostul secretar general adjunct al partiului, Codrin Ştefănescu, a rămas fără nicio funcţie în PSD, după răfuiala pe care a avut-o cu actualul lider al formațiunii politice.

" "

1 comentariu la “S-a refăcut lanțul de iubire: Dragnea s-a împăcat cu Codrin Ștefănescu EXCLUSIV SURSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *