Skip to content
Politică

S-a rupt lanțul de iubire: Dragnea, la cuțite cu Olguța Vasilescu. Detalii de culise

PRO TV

PSnews.ro vă prezintă, în exclusivitate, cele mai noi informații din câmpul de bătălie al social-democraților.

Surse social-democrate au dezvăluit pentru PSnews.ro că relația dintre Liviu Dragnea și vechea lui apropiată, Lia Olguța Vasilescu se află la cuțite. Într-o discuție privată avută, vineri după-amiază cu liderul PSD, Lia Olguța Vasilescu l-a ”amenințat” voalat pe mai vechiul ei camarad că va întoarce armele împotriva lui, găsindu-l pe acesta singurul vinovat pentru faptul că aceasta a rămas fără minister.

De altfel, aceleași surse au dezvăluit pentru PSnews.ro că schimbarea Olguței Vasilescu de la Ministerul Muncii a fost chiar ideea liderului PSD, pentru a o pune pe cea din urmă în lista de ”dispăruți” a PSD, iar ”vestea” ar fi ajuns chiar la urechile fostului ministru. Sursele noastre mai susțin că mișcarea lui Dragnea, de îndepărtare a Liei Olguța Vasilescu, are ca motiv principal faptul că în episodul „Puciul”, aceasta a jucat la două capete, iar Claudiu Manda s-ar fi poziționat de partea lui doar când a realizat că puciștii nu au nicio șansă.

Amintim că potrivit unor surse politice citate de publicația Capital, numirea cvasi-necunoscutei blonde la ANAF are un iz de telenovelă clasică. Nu Liviu Dragnea a fost cel care a venit cu ideea ca ea să ajungă la butoanele Fiscului. Ca să o îmbuneze, președintele PSD i-ar fi oferit pe tavă acest post de la ANAF, au dezvăluit surse pentru Capital. Astfel, fostul ministru al Muncii ar avea control într-una dintre cele mai importante instituții în statul român. Teoretic, însă, pentru că noua șefă de la Fisc a făcut Revelionul la Sinaia, împreună cu Liviu Dragnea, ca parteneră a celui care controlează de fapt Guvernul, Darius Vâlcov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *