PSnews

PSnews VIDEO

S-a rupt lanțul de iubire? Ponta dezvăluie în ce relații mai e cu Grindeanu EXCLUSIV

puterea.ro

Invitatul celei mai recente ediții a interviurilor video PSnews.ro a fost fostul prim-ministru Victor Ponta. Deputatul a oferit clarificări cu privire la relația pe care acesta o mai are cu fostul premier Sorin Grindeanu.

Astfel, întrebat de către Marinela Angheluș, dacă s-a pus în discuție ca Grindeanu să vină alături de el în noul său proiect, Victor Ponta a declarat că:

”Nu s-a pus niciodată în discuție acest lucru. El are acea chestiune că e din 1996 în PSD. L-au dat afară, dar el tot rămâne în PSD. Eu cred în start-up-uri. Eu nu mă regăsesc în Dragnea și oamenii din jurul lui. Restul din PSD, majoritatea sunt OK dar nu decid ei. Dacă nu gândim la fel, ne-am despărțit. În rest, ce o să facă Sorin, nu știu, însă, episodul cu schimbarea unui Guvern de către propriu partid, toate minciunile alea îngrozitoare pe care le-a spus Dragnea în Parlament, le-au uitat amândoi. De ce l-a iertat Grindeanu nu știu. Eu mai vorbesc cu Sorin Grindeanu. Ne auzim din când în când, ne mai transmitem mesaje. Nu avem o relație apropiată dar nici nu se pune problema să fim certați”, a declarat Victor Ponta, pentru Psnews.ro.

Urmăriți secvența de la momentul 19:38 până la 21:21

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi