Skip to content
Puterea Știrilor Video

S-a terminat cu jocurile politice în Poșta Română, promite noul manager. Horia Grigorescu: De mult prea multe ori imixtiunile politice au adus un deserviciu companiei

psnews.ro

Invitat la ”Puterea Știrilor”, directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu, a dat garanții că instituția nu se va implica în politică, mai exact în campanii electorale, așa cum s-a întâmplat în trecut. Poșta va continua, însă, să livreze materiale publicitare, inclusiv politice, dar numai în condițiile unor reguli comerciale stricte, a adăugat managerul companiei.

”Poșta Română este unul dintre jucătorii importanți de pe piața serviciilor poștale din România, iar în gama acestor servicii pe care le oferă absolut toți jucătorii de pe piață intră inclusiv trimiterea de materiale speciale pentru perioade de campanii și aici mă refer inclusiv la mari retailuri care au anumite campanii promoționale. 

" "
" "

Desigur, această activitate a fost desfășurată inclusiv de concurenții noștri privați, care au distribuit flyere, pliante, mesaje politice. Evident, însă, toate acestea sunt ghidate și reglementate de un raport comercial corect care trebuie să existe cu orice client cu care interacționează Poșta Română”, a spus directorul Poștei Române.

Horia Grigorescu a subliniat că una dintre dorințele sale este aceea de a depolitiza total Poșta Română.

”Noi trebuie să ne poziționăm nu ca o companie de stat, care are în spate un acționar majoritar, direct sau indirect, care este statul român. Noi trebuie să ne comportăm pe o piață concurențională într-un mod competitiv, astfel încât să putem câștiga cotă de piață în raport cu concurenții noștri. De aceea această gamă de servicii pe care o oferim, și pe care o oferă și concurenții noștri, este în continuare pe masă. Însă, repet, toate condiționate de niște raporturi și relații comerciale foarte bine definite. 

Nu vom face jocuri politice pentru că este în joc reputația acestei companii. Iar acestei companii tocmai asta i-a lipsit, aceea de a fi privită ca un jucător 100% independent. De mult prea multe ori imixtiunile politice în interiorul companiei au adus un deserviciu Poștei Române”, a precizat managerul Poștei.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *