Skip to content
Politică

S-au făcut cărțile în PSD. Cine ar urma să preia Guvernul după alegeri

În coaliția de guvernare se pare că s-au făcut deja cărțile pentru desemnarea viitorului prim-ministru, social-democrații fiind mai mult ca siguri că premierul Victor Ponta va câștiga alegerile din noiembrie.

Unul dintre liderii UNPR dezvăluie că prima variantă pentru preluarea Executivului ar fi actualul șef al SRI George Maior.

„Veţi vedea că, după alegeri, viitorul prim-ministru va fi desemnat un tehnocrat care este de orientare spre UNPR şi va declara acest lucru. De altfel, eu am spus acest lucru în urmă cu un an şi jumătate, la Tazlău: că Victor Ponta va fi viitorul preşedinte al României, iar George Maior va fi premier. Important este ca noi să-l susţinem fără rezerve pe Victor Ponta la Preşedenţie, în ciuda zvonurilor de tot felul”, a afirmat preşedintele UNPR Neamţ, Culiţă Tărâţă, citat de ziarulderoman.

Afirmația este cu atât mai interesantă cu cât posibilitatea ca Maior să fie premier după alegerile din noiembrie a fost intens speculată în spațiul public. De asemenea, se vehiculează tot mai des scenariul potrivit căruia președintele UNPR, Gabriel Oprea, ar fi cel care va prelua Serviciul Român de Informații.

1 comentariu la “S-au făcut cărțile în PSD. Cine ar urma să preia Guvernul după alegeri

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *