S-au încheiat alegerile pentru noua conducere a PSD Neamț. Daniel Vasilică Harpa, ales președinte

PSD (Inquam Photos / Octav Ganea)
Sursa foto: PSD (Inquam Photos / Octav Ganea)

Social democratul Ciprian-Constantin Șerban anunță pe pagina sa de Facebook încheierea alegerilor pentru noua conducere a PSD Neamț. Daniel Vasilică Harpa a fost ales președinte al PSD Neamț.

„Odată cu încheierea alegerilor pentru noua conducere a PSD Neamț, am deschis un nou capitol din viața filialei noastre.

O nouă echipă, din care am onoarea să fac parte, va începe rearmonizarea și consolidarea PSD Neamț.

Mă responsabilizează votul de încredere al colegilor mei pentru funcția de prim vicepreședinte al organizației PSD Neamț.

Sunt convins că alături de președintele ales, Daniel Vasilică Harpa, prim vicepreședintele Adrian Vasile Niță, vicepreședinții votați astăzi și ceilalți colegi din filiala Neamț a PSD vom fi o echipă puternică și unită, hotărâtă să aplice experiența trecutului pentru creșterea organizației noastre și asigurarea continuității tuturor lucrurilor bune pe care le-am realizat până acum.

Ne așteaptă un an 2024 cu multe provocări, câștigarea alegerilor de anul viitor fiind pe prima poziție a agendei noastre și vom avea nevoie de ajutorul nemijlocit al tuturor primarilor noștri din Neamț.

De asemenea, ne dorim să transformăm Neamțul într-un nou pol economic din zona Moldovei, iar finalizarea Autostrăzii Moldovei va fi un motor al acestui obiectiv.

Mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o domnul președinte Marcel Ciolacu, precum și colegii din conducerea națională a PSD – domnul secretar general Paul Stănescu, domnul secretar general al Guvernului, Marian Neacșu, europarlamentarul și coordonatorul PSD pe Moldova, domnul Dragoș Benea.

Mulțumesc tuturor celor care au încredere în PSD Neamț!

Împreună suntem puternici și vom pune lucrurile în mișcare pentru oamenii din Neamț”, a scris Ciprian-Constantin Șerban pe pagina sa de Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: