Skip to content
Sport

S-au pus în vânzare biletele pentru Supercupa României. Care sunt preţurile

News.ro

Campioana Ligii 1 şi câştigătoarea Cupei României se întâlnesc în primul meci al noului sezon, cu trofeul Supercupei pe masă! Partida se joacă sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională.

CFR Cluj speră să cucerească a doua Supercupă a României consecutivă, în timp ce Universitatea Craiova vrea să îşi ia revanşa pentru înfrângerea în faţa aceluiaşi adversar, în Supercupa din 2018, când partida s-a disputat chiar pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

Conform noului protocol de desfăşurare a competiţiilor de fotbal, la Supercupa României pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea Arenei Naţionale. Au acces pe stadion următoarele categorii:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenenţa spectatorilor la una din cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul (digital sau printat).

Biletele care costă 30 RON la peluze şi 60 RON la tribune pot fi achiziţionate de pe site-uriel bilete.frf.ro şi bilete.ro.

În apropierea datei de desfăşurare a Supercupei, biletele vor putea fi achiziţionate şi de la casieria Arenei Naţionale din bulevardul Basarabia, conform următorului orar:

9 iulie, orele 10:00 – 18:00

10 iulie, orele 12:00 – 20:00

* Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil.

* Copiii cu vârsta de 3 ani sau mai mari au nevoie de documentul medical care să le permită accesul pe stadion, conform procedurii de mai sus, informează frf.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *