S. Constantinescu demolează mitul câştigătorului la Loto: „Au apărut tot felul de guru care vă dau numere câștigătoare”

Sursa: romaniatv.ro

Cu toții ne dorim să putem câștiga o sumă mare de bani peste noapte. Tocmai acesta este motivul pentru care mulți români își încearcă norocul la Loto 6/49. Numărul celor care câștigă premiul cel mare este însă extrem de mic, iar Sorin Constantinescu vine cu explicaţia.

Visul unui câștig imediat foarte mare îi determină pe mulți români să joace la Loto 6/49. Puțini sunt însă cei care au noroc și câștigă premiile uriașe puse în joc la Loterie. Recent, Sorin Constantinescu a explicat de ce șansele ca o persoană să câștige la extragerile Loteriei Române sunt extrem de mici.

Sorin Constantinescu, cel care a ocupat funcția de consilier al Directorului General din cadrul Companiei Nationale Loteria Română și a fost președinte al Asociației Organizatorilor de Cazinouri din țara noastră, a vorbit recent prin intermediul rețelelor de socializare despre extragerile din cadrul Loteriei Române.

Mai exact, acesta a explicat care sunt șansele pe care le are un român să câștige la Loto 6/49. Sorin Constantinescu a subliniat că nu există nicio schemă prin care cineva să poată ghici numerele câștigătoare, aceasta fiind doar o chestie bazată strict pe noroc. Astfel, Constantinescu a făcut un avertisment referitor la cei care se erijează în cunoscători ai unor scheme care vă pot garanta câștigul la Loto.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: