Skip to content
Politică

S-a decis. Tăriceanu va apărea pe afișele lui Ponta

Călin Popescu Tăriceanu și-a afirmat public susținerea pentru Victor Ponta, motiv pentru care acesta va apărea pe afișele electorale ale candidatului PSD-UNPR-PC, anunță vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu.

Cu privire la cele trei variante agreate de coaliția de guvernare privind preluarea funcției de premier, Olguța spune că toate trei sunt convenabile.

" "

„Nu pot să spun care e mai bun, pentru că toţi sunt buni. În felul lui, dar cred că sunt nişte variante foarte bune acceptate de teritoriu fără niciun fel de probleme”, a afirmat Vasilescu, adăugând „nu este niciun fel de discuţie, e normal ca puterea să se împartă, aşa este cel mai bine pentru democraţie”.

Ea a arătat că a fost nevoie de toate cele trei variante pentru „protejarea” lui Victor Ponta în această perioadă. „Cred că aşa e mai bine şi ca protejarea lui în acestă perioadă, sunt absolut convinsă că va fi foarte atacat”, a mai arătat Vasilescu.

„Eu mă simt confortabilă cu toate cele trei variante”, a mai spus Lia-Olguţa Vasilescu.

Ea a mai spus Tăriceanu a obţinut un scor foarte bun în Craiova, care va ajuta în turul 2. „Cred că scorul spune cât am reuşit să ne mobilizăm şi noi şi procentul pe care l-a luat Călin Popescu Triceanu, de 10% pe Craoiva, un procent foarte bun, care ne va ajuta. Am şi avut ieri o discuţie cu Călin Popescu Tăriceanu cu care am o relaţie foarte bună şi care mi-a spus că este de acord să-l punem pe panourile din municipiul Craiova, să-l susţină pe Victor Ponta”, a mai spus liderul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *