Skip to content
Politică

S-a decis. Tăriceanu va apărea pe afișele lui Ponta

Călin Popescu Tăriceanu și-a afirmat public susținerea pentru Victor Ponta, motiv pentru care acesta va apărea pe afișele electorale ale candidatului PSD-UNPR-PC, anunță vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu.

Cu privire la cele trei variante agreate de coaliția de guvernare privind preluarea funcției de premier, Olguța spune că toate trei sunt convenabile.

„Nu pot să spun care e mai bun, pentru că toţi sunt buni. În felul lui, dar cred că sunt nişte variante foarte bune acceptate de teritoriu fără niciun fel de probleme”, a afirmat Vasilescu, adăugând „nu este niciun fel de discuţie, e normal ca puterea să se împartă, aşa este cel mai bine pentru democraţie”.

Ea a arătat că a fost nevoie de toate cele trei variante pentru „protejarea” lui Victor Ponta în această perioadă. „Cred că aşa e mai bine şi ca protejarea lui în acestă perioadă, sunt absolut convinsă că va fi foarte atacat”, a mai arătat Vasilescu.

„Eu mă simt confortabilă cu toate cele trei variante”, a mai spus Lia-Olguţa Vasilescu.

Ea a mai spus Tăriceanu a obţinut un scor foarte bun în Craiova, care va ajuta în turul 2. „Cred că scorul spune cât am reuşit să ne mobilizăm şi noi şi procentul pe care l-a luat Călin Popescu Triceanu, de 10% pe Craoiva, un procent foarte bun, care ne va ajuta. Am şi avut ieri o discuţie cu Călin Popescu Tăriceanu cu care am o relaţie foarte bună şi care mi-a spus că este de acord să-l punem pe panourile din municipiul Craiova, să-l susţină pe Victor Ponta”, a mai spus liderul PSD.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *