Skip to content
Politică

”Să fim pregătiți de război”. Prună denunță ”victima preferată a acestei guvernări”

" "

Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună, într-o postare pe pagina personală de Facebook, afirmă ironic că de mâine se va spune că 21 de milioane de euro este un prag rezonabil pentru abuzul în serviciu, făcând referire la prejudiciul din dosarul în care a fost începută urmărirea penală împotriva lui Liviu Dragnea.

„Habemus liminam?! La abuzul în serviciu. Cum vi se pare 21 milioane euro? De mâine ni se va spune că e un prag rezonabil. La cât s-a furat în România, chiar nu e o sumă mare? Dincolo de gluma amară, să fim pregătiţi de război. De mâine nu mai sunt reguli deloc. Prima pe listă: justiţia. Nimic nou, e victima preferată a acestei guvernări. Data execuţiei: 27 noiembrie. Şi ca să citez cunoscători, nu vor fi prizonieri. Numai victime”, a scris fostul ministru Raluca Prună, pe Facebook.

" "
" "

Amintim că DNA a anunţat, luni, că a început urmărirea penală a liderului PSD, Liviu Dragnea, sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei Tel Drum.

1 comentariu la “”Să fim pregătiți de război”. Prună denunță ”victima preferată a acestei guvernări”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *