Skip to content
Politică

Să râdem cu ministrul Ciamba: cum a reușit să vorbească 3 minute fără să spună nimic (VIDEO)

meetology.com

PSnews.ro vă prezintă în cele ce urmează o prestație de-a drepul jalnică a unuia dintre miniștri cabinetului Viorica Dăncilă.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, căci despre el este vorba, a fost întrebat într-un interviu la Europa FM, ce mandat a avut ambasadorul la UE în cazul votului privind alegerea procurorului-şef european, în contextul în care reprezentantul României nu ar fi susţinut candidatura Laurei Codruţa Kovesi.

Explicațiile ministrului, însă, sunt fără cuvinte: timp de aporoximativ 3 minute, actualul ministru nu a reușit să formuleze o frază din care să se înțeleagă ceva. Concret: acesta nu a reușit în cele 3 minute să spună clar cine şi ce mandat a dat, explicând că problema alegerii conducerii Parchetului European ţine de Ministerul de Justiţie care gestionează subiectul prin Consiliul JAI.

Nu ştiu dacă restul ţărilor şi-au publicat mandatul, nu ştiu dacă dvs ştiţi cum au votat Germania, Franţa„, a declarat George Ciamba.

George Ciamba. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

 

 

 

George Ciamba…

…este diplomat de carieră, iar din noiembrie 2012 și până la ocuparea funcției de minsitru în Guvernul Dăncilă a fost secretar de stat pentru Afaceri Europene.

Același George Ciamba a fost ambasador al României în Republica Elenă, obiectivul major al misiunii sale fiind promovarea relaţiilor bilaterale româno-elene și a cooperării dintre cele două ţări la nivelul UE.

În perioada iulie 2003 – septembrie 2005 a deţinut funcţia de secretar de stat pentru Afaceri Multilaterale și ulterior, Globale, în MAE. În această calitate, a coordonat dosarele asociate cu UE (Conferința Interguvernamentală), NATO, Consiliul Europei, ONU și alte organizații internaționale.

Între 1999 – 2003, George Ciamba a fost ambasador al României în Republica Turcă, precum şi Reprezentant Permanent al României la Organizaţia Cooperării Economice la Marea Neagră, între 2001 – 2003.

Vă invităm să urmăriţi materialul video publicat de Europa FM:

1 comentariu la “Să râdem cu ministrul Ciamba: cum a reușit să vorbească 3 minute fără să spună nimic (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *