Skip to content
Politică

Să râdem cu ”Mitralieră”: îl recomandă limba italiană și colegii. Victor Ponta: O să-i cer să mă scoată de pe lista din CV!

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis și Mitralieră (aşa cum a fost cunoscut după ce a declarat că a păstrat acasă o mitralieră AKM de la Revoluţie), şi-a încărcat un CV ”aparte” pe site-ul Camerei Deputaţilor. Și nu, nu e glumă. Potrivit datelor oferite, despre activitatea sa pot da referinţe politicieni ca Ion Iliescu, Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Adrian Țuțuianu, și lista continuă, așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos:

" "

De altfel, deputatul PSD-ist, loial liderului său de partid, a ținut să precizeze, în același document, că provine dintr-o familie persecutată de comunişti, un unchi şi un bunic fiind asasinaţi de aceştia:

În acest context, PSnews.ro a luat legătura cu unul dintre cei despre care fidelul lui Dragnea susține că ar putea să ne ofere referințe despre el.

Așadar, am luat legătura cu Victor Ponta, al 4-lea (după Liviu Dragnea) pe lista lui Rădulescu, interesați fiind de o referință legată de deputatul PSD-ist.

Actualul lider al formațiunii politice ”Pro România” nu a dorit, însă, să ne ofere vreo referință, însă a precizat că va lua legătura cu deputatul PSD-ist pentru a-i șterge numele din acea listă.

 ”O să-i cer să mă scoată de pe listă. Nu am ce căuta pe nicio listă alături de Dragnea. Nu vă dau referințe despre el. Vă dă Liviu Dragnea”, a declarat Victor Ponta pentru PSnews.ro

Precizăm că am încercat să luăm legătura cu Liviu Dragnea, liderul PSD, însă până la momentul publicării acestei știri nu am obținut vreo reacție.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *