Skip to content
Politică

Să tot fii copil de premier! Fiul lui Dăncilă, angajat la o instituție de răsunet chiar în ziua jurământului mamei

facebook.com

Să tot fii copil de premier! Fiul Vioricăi Dăncilă (cel din dreapta imaginii de mai sus) a fost angajat la o instituție de răsunet chiar în ziua în care mama depunea jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru.

Pe 17 ianuarie 2018, Vasilica Viorica Dăncilă era nominalizată ca premier al României, iar pe 29 ianuarie 2018 depunea jurământul ca prim-ministru. Exact în aceeași zi, fiul Victor Dăncilă era angajat la Curtea de Conturi a României, mai exact la Autoritatea de Audit condusă din 12 octombrie 2017 de către avocatul Dan Lucian Vlădescu, scrie Puterea.ro.

„În privința domnului Victor Dăncilă, vă comunicăm că acesta este angajatul Autorității de Audit cu contract individual de muncă pe perioadă determinată (durata mandatului demnitarului aferent perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020), având funcția de consilier I în cadrul cabinetului demnitarului”, a precizat recent Curtea de Conturi a României, într-un răspuns scris pentru publicația citată.

Până pe 29 ianuarie 2018, fiul premierului Dăncilă a fost angajat la OMV Petrom, acolo unde tatăl său este manager regional, iar mama sa a fost angajată până în anul 2007.

Elena, soția lui Victor Dăncilă, este consilier juridic în Primăria Sectorului 5. Potrivit declarației sale de avere, în ianuarie 2017 Elena Dăncilă avea, împreună cu soțul ei, un apartament. O lună mai târziu, ea a adăugat în declarație alt apartament, plus 100.000 de lei și 5.000 de euro în conturi bancare, iar în luna mai a apărut și un Volkswagen Passat.

1 comentariu la “Să tot fii copil de premier! Fiul lui Dăncilă, angajat la o instituție de răsunet chiar în ziua jurământului mamei

  1. Tot acest circ mediatic intre Dragnea, ministrul finantelor si seful ANAF privind recuperarea de catre stat a sumelor obtinute de presedinte din inchirierea unei case care nu ii mai apartine. Casa era vanduta chiriasilor iar Iohannis s-a judecat cu acestia si nu cu statul, deci banii nu au cum sa revina statului ! In cazul in care casa revine statului, ea va fi in posesia primariei Sibiu si nu a ministerului finantelor! Terminati cu circul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *