Sabina Milițoiu: Grădina cu lavandă este parte din noi

„Când spun povestea Grădinii de lavandă e ca și cum aș spune povestea vieții mele, afirmă invitata ediției de vineri, 29 septembrie, a emisiunii Puterea Banilor, realizată de Adriana Armanu. Totul a început în 2015, ca un vis. Între timp, a crescut, a devenit un loc unde oamenii vin să trăiască. Vin la un concert cu o anumită tematică, sau să danseze, să participe la workshop-uri de meditație, de sound healing… Grădina de lavandă, dacă ar fi să o descriu într-un singur cuvânt, e o experiență, o trăire, o stare”, a mai afirmat Sabina Milițoiu, masterand, antreprenor.

Fiind vorba despre o afacere mică, fiecare membru al familiei face ce se pricepe cel mai bine, spune Sabina.

„Eu mă ocup foarte mult de partea de social media, de interacțiunea cu clienții și de imaginea grădinii.  Mama face produsele la care ajung la toți oamenii și care sunt impecabile și făcute cu atât de multă dragoste! Tata se ocupă de partea de producție, distilare, după ce lavanda este recoltată și de gestiunea materialelor prime. De cultură se ocupă trei doamne absolut minunate care ne ajută cu tot dragul în grădină și un domn care a devenit, îmi place mie să spun, un prieten foarte bun, un adevărat bunic pentru noi.”

Tot ce se găsește in curtea casei din Grădina cu lavandă, spune Sabina, este gândit de acest domn: fiecare bucată de lemn, fiecare element…, mai afirmă invitata Adrianei Armanu, fără să uite pe cei care au grijă de acest loc special, aflat nu departe de București, in Prahova.

Află mai multe despre Grădina de lavandă in ediția de vineri, 29 septembrie, a emisiunii Puterea Banilor, realizată de Adriana Armanu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL