Sabrina Voinea, devastată după ce TAS i-a respins apelul. „S-a închis în cameră și plânge. Gata cu gimnastica”

Sursa foto: Sabrina Voinea

Ana Maria Bărbosu solicitase mărirea notei de plecare și contestase ajustarea notei americancei Jodan Chiles la Jocurile Olimpice, în timp ce Sabrina Voinea a cerut anularea penalizării de 0,1 puncte date pentru că ar fi călcat în afara suprafeței în timpul concursului de la sol. Judecătorii au admis doar o singură cerință, au anulat mărirea notei americancei, astfel că s-a revenit la clasamentul inițial, în care Ana a ocupat locul 3 și Sabrina, 4.

Camelia Voinea: Mi s-a făcut rău când am primit vestea

Vestea a fost devastatoare pentru fiica fostei gimnaste Camelia Voinea. Aceasta a declarat plângând pentru gsp.ro că și ea și Sabrina sunt șocate. „Nici nu pot să vorbesc, plâng întruna”, a mărturisit vicecampioana olimpică de la Seul. „Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Mi-a venit rău când am primit vestea. Nici eu, nici Sabri nu mai vrem să auzim de gimnastică. Nu suntem bine, Sabri s-a închis în cameră și plânge”, a mărturisit Camelia Voinea pentru gsp.ro.

O consolare va veni din partea Nadiei Comăneci, care s-a implicat activ în cazul scandalului de la gimnastică. Într-o intervenție la Antena 3 CNN, ea a mărturisit că îi va da Sabrinei medalia de bronz câștigată la Montreal, în 1976.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: